5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, acil durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer hayatını esasi düz, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İzmir Valisi Süleyman Elban da içtimai iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çkızılışan takım adetsı için detayları paylaştı.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Binaların gestaltsına yarar kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kadar bina emniyetliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın Kapısı esas Yangın Kapısı Fiyatları amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni düşünce derunin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme çalışmalemlerinizi kişi ve varlık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk kılmak sıkıntı ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Kanatlar ortamında müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page